31 January 2011

Tak lain dan tak bukan

... nak menunjuk!
HAHAHAHA

Okay, from the beginning. Semalam aku ngan cousins yg kecil kecil molek consist of Abbas, Ina and Muhammad dan yg besar panjang, Zatul pergi ke kenduri yang diadakan tak jauh dari rumah. mak cik Amy dan anak anak pon turut serta.

On the way pergi tu, mak cik amy bagi duit sbb dy ada kirim milo dan something something dari Malaysia. alhamdulillah. KCHING! masuk dalam poket.




Ke-be-tuuul-lan, nak dijadikan cerite (haha bajet stok gosip glerrr) mak cik amy nak singgah beli sikit buah buahan kat kedai runcit. Bebudak bawah umur yg lain pon masuk kedai beli sikit sweets and chocolates. takkan aku nk tengok je ye tak? opkos laa aku join in! daa





gambar tak ada kaitan dengan kisah kali ini! ni gambar masa aku dan family masak pada hari sabtu. tak lain dan tak bukan untuk menunjuk.. haha jujur gila aku :)






Semalam punya makan makan best gile! dahla makanan sedap. Slack nye sebab aku tak kenal orang orang yang hadir semalam. Slack ah. Slack.
Ohh and ada orang Iran ni kata muka aku macam budak 15 tahun :D so happy to hear that!

5 comments:

Zaza said...

wei! tag le kite kt name ZATUL tu.
adussss

Stazel // Fieq said...

ate sibuk benor le zaza ni
baiklah~

Syifaa H. said...

aku suka gila chocolate aero. dlm tu bubble bubble. sedaaaapp! amik gmbr candy shop! bau dia sgt wangiii!

Stazel // Fieq said...

syifaa', dah la sedap, murah pula tu! perfect combination~

Syifaa H. said...

whooo! YEAYYY! beli laa gula bnyk2 tauuu! bestnyaa!