22 January 2011

Teruskan

barisan pelakon handalan



25.9.07

Ha! Lupe nak bagitau. Tadi Nasha pergi bagi kuih raya dekat cikgu mekgu di bilik guru. Dia kata masa Atie, Tip dengan dia duk distribute kuih muih tu, Bapok ada! I knew it must’ve been something to do with Tip. Turns out I was right! Nasha pon mula laa dengan celoteh dia. Pokpek punya pokpek, dia cakap, Tip over excited bila nampak bapok pastu cakap and tunjuk arah bapok. Dah la si bapok tu duk belakang dia je!! ARGHHHHH!!!!!! Macam nak sebat je Tip ni. Nasha dengan Atie pon pulun cover-cover. Nasib baik Tip percaya. HUAGAHAUAGHUA!! Masa rehat pun habis, masa sejarah pun dah tiba. Pikon nervous. Tangan dia sejuk melampau akibat perpeluhan. Menggeletar pulak lepas tu! Takut sangat nak berlakon jadi Tok Janggut mungkin. Azwa relax je. Bukan nak tenangkan si Pikon yang menggeletar tak henti (HAHA,, Tokwa tokwa!!). Luckily, cikgu Asmah kata tak de presentation hari ni sebab nak perabis syllabus. WAH.. LEGA! Tapi sambung buat lepas raya. Tapi tak pe, pikon boleh practice lagi! (HAHA pikon~, sabar dehh!).


Rindu zaman muda-muda gini. Zaman otak letak kat lutut. Zaman sibuk nak crush crush kat orang yang tak patut nak di crush pon. Zaman kawan-kawan semua kepit bawah ketiak.

2 comments:

pikon cukis said...

hahahahaha teruskn lg! sronok betoi bce coretan kmu nih. kte mmg ade diary, tp x leh la nk tlis kt blog. hohoho

Stazel // Fieq said...

tak tulis dah kot pasni. cukup2 laa dgn apa yg ade. hee:p