20 January 2011

Siapa hadiahkan aku ni, i just want to say one thing, I LOVE YOU

Semalam aku sembang dengan kawan aku ni. Dia kata dia nak tukar fesyen. In fact, masa tengah sembang tu dia sambil melayari fesyen muslimah. Waah Alhamdulillah! Perubahan drastic tu! Haha. Ketawa ramai-ramai. Tengah tengah aku mengagumi penghijrahan dia tu, tiba-tiba dia kata tengah tengok sneakerhead.com pulak. Celaru otak aku. Pastu dia kata dia berkenan dengan kasut converse. Kalau aku pulak, aku lagi suka kasut macam sportshoes tapi fashion sikit!

So daripada jadinya aku nak tidur awal, terpaksa laa tidur pukul 1 pagi. Akur. Big deal~

Sebenaqnya, akak aku baru beli kasut macam tu baru-baru ni kat Queensbay. Cantik dia bukan calang-calang. Kaler pepel, pastu oren striking. Memang digemari oleh orang yang ingin mencuri perhatian masyarakat. Aku pon berazam nak beli sebiji kat UK nanti. Mungkin sana dapat lagi murah? Tak?



Ya Allah, murahkan rezeki ku ya Allah! Amin

11 comments:

Anonymous said...

NI FAIZ JOHARI...
AWATNYE MINAT SGT KASUT TUUU????
KALAU ADE PON HANG NI MEN SUKAN KE?
(JGN MARAH YEA) GURAU.....hihihi

Stazel // Fieq said...

ekele, ko tak tau ke aku ni mmg aktif bersukan. seminggu bape kali aku jogging sekitar tasik. ko tu, jogging ke?? hahaha

Syifaa H. said...

hamtaro! VANS NGN ALL STAR PALING HEBAT DI UK! hari tu beli, best gilaaaa! BELI TAU!

Stazel // Fieq said...

ye kee?? ye ke?? okay2!! hee:D

Stazel // Fieq said...

eh, syiff lawa tak 'pesyen' dia? colour ade yang gempak-gempak tak?

nabilah athirah said...

VANS x de kat malaysia kan????hang p uk tu hulur la kat aku sebijik
sneakers..jgn kedekut taik idong masin sgt..hahhah

Stazel // Fieq said...

caitt. memandangkan aku tak bagi hadiah besday untuk ko spt yang dijanjikan,, bak laa size kasut. aku try carikan

ps: nabilah sahaja

nabilah athirah said...

haha..main2 je..tp klu ko nak carikan aku nyer saiz 9..klu ko jmpa cecantik sesuai ngan jiwa aku belikan ar dulu..balik malaysia nnt aku bayar lah blk...tu pon klu rajin le..

Stazel // Fieq said...

okayy :))

Syifaa H. said...

vans ade, tapi tk bnyk variati. vans tk silap aku ade kt kedai sports sebelah kinokuniya kt KLCC. dia cantek and agk radikal. tpi kasot air shoees ehh pnggeel kasot yg stazel suka ni, bnyk gila sumpah cantik and kalerful and bnyk! BELI TAU!

Stazel // Fieq said...

haha 'agak radikal'. td dah tgk skali pintas ade laa dlm 25-30 pound. mahal bebenor. bukan yg mcm dlm gamba ni punye.