21 January 2011

Tergendala


beberapa minit sebelum berlari menyelamatkan diri



Ingat tak dulu aku cerita pasal tok janggut pe-ke-mende-alah tuh~ Olorh, yang pokon merajuk pastu tipah tau pasal hal bapok tu. Haa! ingat tak ni? Ingat tak?? Tak ingat sudah ah. Melajok aaaaaah. hehe. Kome, ni laa sambungannye :D

25.9.2007

Najwa rasa Tipah ni dapat tau daripada Izzati atau Azwa sebab selama ni dorang dah banyak kali terlepas cakap (hehe, jangan marah tokwa. Ni kite yang dolu-dolu ni~ haha!!). Tapi tak nak laa tuduh je. I don't want to lose a very good friend over a stupid matter (hamboii, amacam tokwa, suci hati kte rupanya :D ). Ahh, Pikon suruh jugak aku (mula tukar kata ganti nama la eh! ) jadi Tok Janggut. I'm kinda pissed off but I can't get too angry at her. Nanti merajuk. Aku nak tukar dengan Azwa tapi tak boleh. Bukan apa suara dia sengau. Aku pun tak paham apa yang dia kata. (Masa ni kamu sakit tekak tokwa! hahaha. geli hati.) Jadi, aku pun replace tempat Azwa as a story teller. We went to voyer B during recess to discuss while sitting on a bench. Bukan discuss apa pon, gelak memanjang! HAHA. Dahla lakonan tu lepas rehat. Mati tak prepare apa-apa. Lepas tu, baru aku perasan yang Cheng datang dengan Indian friend dia. Apa ke nama tah. Admund? Edmund?? Tiba-tiba dia nyorok-nyorok. Aneh.








to be continued....

8 comments:

Azwaaa said...

bapak LAWAKKKKK hahaha :D

Stazel // Fieq said...

hahahaha umur 14 tahun. apalaa tau
:))

Azwaaa said...

hahaha yang tak boleh bla sampai sekarang korangkata suara kita sengau bila cakap kat depan! hahahaha

Stazel // Fieq said...

hakikat tu tokwa. KAHKAH!!!

pikon cukis said...

"I'm kinda pissed off but I can't get too angry at her".

BRANI LA NEN? HAHAHAHA

Stazel // Fieq said...

hahaha tak berani.. tak berani..
tu yang biar kan aje tu! kekeke

muhammad faiz said...

haa mane pegi lagu korea (background music) bru prasan da xde..

Stazel // Fieq said...

dah buang dah