26 November 2011

Tajuk Novel

Aku bukan nak kata sekarang ni aku ada banyak masa percuma, cuma sekarang jadual harian aku tak berapa padat. sebenarnya padat juga cuma kerja sekolah tak berapa nak banyak. sebenarnya banyak dan aku banyak menangguh cuma ................................. AAHHHH BIAK PI LAAA

harap maaf,

hilang kawalan sebentar kehkehkeh.
eh, aku nak cakap/tulih yang sekarang ni aku sedang mencari novel yang worth untuk dibaca. tapi tak tau mana satu yang best! aku suka yang plot yang sedih tapi kebahagian akhirnya muncul ibarat pelangi selepas hujan. fuh puitis:')

tolongin dong! terima kasih i love you


already read this one

16 November 2011

A few movies that i anticipate

aku kurang faham, kenapa time time macam ni, movies yang best best tak keluar keluar lagi! semua nak tunggu time cuti sekolah. diorang tak paham ke budak budak macam aku ni cuti sekarang ni. lepas ni bila lagi aku nak cuti? tahun 2012 tahu?!! haiyohh lu bikin wa marah aaa Ketua Pengurusan Panggung Wayang Panggung Wayang Malaysia. nak complain pon dah takde guna sebab berapa hari lagi nak balik Changlun *terpaksa cakap walaupon menghiris hati, jantung, limpa dan organ organ dalaman yang lain.

kalau aku tengok laman bersawang gsc, cerita yang ada jenis yg tak boleh digest kepala hotak seperti Alamak Toyol, Abuya, SharkNight 3D dan macam macam laa. serius, ada ke orang yang nak tgk cerita Alamak Toyol? pertanyaan innocent ni, bukan nak mengutuk citarasa orang. rambut sama hitam hati lain lain.

ni muqadimah ja baru. aku nak ceghite pasal movies movies yang aku tak berkesempatan nak tonton! the first movie that i really want to watch is Happy Feet 2.

COMEL GILAAAAAAAAAA. cerita macam ni kadang kadang can be super membosankan. ada sesetengah je yang aku boleh layan macam the incredibles dengan madagascar. other than that, i cannot. i just cannot.......SMH.

seterusnya ialah twilight. aku suka juga twilight ni, cuma yang number 2 tu macam merepek meraban, tapi masih dapat diterima akal dan dicerna minda. kita harus akui, cerita dia boleh tahan menarik. bukan best, tapi menarik sebab mana ada cerita macam ni wujud lagi dalam arena perfileman sebelum ini, bukan?


aku tak paham! kenapa ada org boleh kata edward handsome. bagi aku edward tak handsome, jacob tak handsome, bella tak cantik. BAHAHAHAHHAHAHA

sekian wassalam~

13 November 2011

SEXAAAAYY


kasi besar sikit sebab seksi sangaattt. jatuh cinta dekat wooyoung si rambut blonde.

11 November 2011

09 November 2011

Aku telah di diagnose

come to me babyy~ ulalalalaaa


Baru baru ini, aku telah disahkan menghidap GASTRIC. tolong jangan bersimpati. tolong. jangan panic, ianya tdaklah seserius mana. percayalah. sebarang sumbangan yang ingin dihulurkan boleh lah menyalurkan wang anda ke akaun bank aku. tapi sebolehnya aku tak mau menyusahkan korang semua. nak datang melawat pon usah lah. sekali lagi, aku tak mau menyusahkan korang semua.



PUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA




pueh dapat berlakon meski di alam maya. kan selama ni aku ada merungut, dekat tah sapa2 tah, yang aku macam sakit dada. aku ingat kan sakit jantung seryes! aku ingatkan aku menghidap lemah jantung gara gara kopi. dekat samura laa aku belajar minum kopi, demi nak stay up. bukan stay up time malam. BUKAN AIHH. nak stay up masa pagi le, kat kelas. hasilnya aku tak pernah tido dalam kelas. syabbaass betteh!!! kohkohkoh.

kadang kadang aku dileter oleh kawan kawan sekelas. dema mendakwa, aku kerap sangat minum minuman berkaffein. choiii itukan sunnah! itulah kome, tak baca al-islam. tapi dorang bidas balik. kaw kaw punya. katanya, yang nabi minum tu kopi lain, ni nescafe, dah laa yahudi pastu plak dalam nescafe ni macam macam bahan dah campur. tak macam yang nabi minum dulu. cehh, memandai je dorg ni, macam le konpem sangat nabi muhammad minum kopi ape. aku tetap minum, sukehati korang laa nak kata ape, asal aku bahagia. KAHKAHKAH (PENUH RIAK) sampai laa satu hari ni aku sakit dada. aku pikir, "hoh ini lah balasannya!!"

baru-baru ni penyakit tu datang lagi (ala2 tora datang lagi) dan aku nggak bisa belajar! dah laa nk dekat pspm. lepas 2 hari menderite aku pon pergi lah ke klinik. setelah itu, baru aku ketahui...

hakikat yang nyata....

dun dun duuuuuunnn....



oh guise, this is the link that i posted about the pain in the chest thingy.

05 November 2011

Justin Bieber and Adele

Sekarang ni aku dah kurang nak layan lagu korea korea nih. Semuanya gara gara pendebutan yang tak terkawal. bukan hape, tak tekejor nak ikuti perkembangan artis korea ni sebab ramai artis baru yang muncul secara mushrooming (ayat nak muet aje). itu le pasai. kalau nak dengar pon, cuma dari bigbang dan 2ne1. yang lain lain tu dah melalut lalut sangat. umur dah masuk 20-an pon nak bajet comey pekebendenye mariaaaa. tak seswai you. tak rasa macam tu ke?

Jadi sekarang ni aku lagi gemor dengor lagu English. recently, i found these two songs rather soothing. can't help but to sing along. no worries, i sing slowly.

"The mistletoe is still hung up in farm-houses and kitchens at Christmas, and the young men have the privilege of kissing the girls under it" HARAAAAAAMMM hikhik


this song makes me go all emo for no reason! it's not as if i had been through some kind of failed relationships before. bukan setakat failed relationships. memang tak pernah wujud sebarang relationship pon! bwahahahahhahaahaaha *menangis dalaman T-T wooooo~