16 November 2011

A few movies that i anticipate

aku kurang faham, kenapa time time macam ni, movies yang best best tak keluar keluar lagi! semua nak tunggu time cuti sekolah. diorang tak paham ke budak budak macam aku ni cuti sekarang ni. lepas ni bila lagi aku nak cuti? tahun 2012 tahu?!! haiyohh lu bikin wa marah aaa Ketua Pengurusan Panggung Wayang Panggung Wayang Malaysia. nak complain pon dah takde guna sebab berapa hari lagi nak balik Changlun *terpaksa cakap walaupon menghiris hati, jantung, limpa dan organ organ dalaman yang lain.

kalau aku tengok laman bersawang gsc, cerita yang ada jenis yg tak boleh digest kepala hotak seperti Alamak Toyol, Abuya, SharkNight 3D dan macam macam laa. serius, ada ke orang yang nak tgk cerita Alamak Toyol? pertanyaan innocent ni, bukan nak mengutuk citarasa orang. rambut sama hitam hati lain lain.

ni muqadimah ja baru. aku nak ceghite pasal movies movies yang aku tak berkesempatan nak tonton! the first movie that i really want to watch is Happy Feet 2.

COMEL GILAAAAAAAAAA. cerita macam ni kadang kadang can be super membosankan. ada sesetengah je yang aku boleh layan macam the incredibles dengan madagascar. other than that, i cannot. i just cannot.......SMH.

seterusnya ialah twilight. aku suka juga twilight ni, cuma yang number 2 tu macam merepek meraban, tapi masih dapat diterima akal dan dicerna minda. kita harus akui, cerita dia boleh tahan menarik. bukan best, tapi menarik sebab mana ada cerita macam ni wujud lagi dalam arena perfileman sebelum ini, bukan?


aku tak paham! kenapa ada org boleh kata edward handsome. bagi aku edward tak handsome, jacob tak handsome, bella tak cantik. BAHAHAHAHHAHAHA

sekian wassalam~

3 comments:

nabilah athirah said...

sila tarik balik kata kata yg jacob x hensem!please~~~hahahaah

Stazel // Fieq said...

baiklah baiklah, mintak maaf kawan, tak sangka ko tersinggung, mungkin aku harus ganntikan dengan NABIL YG TAK HENSEMM! HAHAHAHAHHHAHA

Nur Hidayah said...

jgn kutuk edward jgk even dia mmg tak hnsem haha