31 January 2011

Adam dan Hawa

uih sejak bila aku mula berkecimpung dalam novel cintan cintoon ni pun aku tak tau. just wish me luck lah y'olls. baru sampai bab 3. hahahaha



ps: stakat 19 halaman yg aku dah baca, boleh tahan laa cerita dy




edit 2 February 2011
Best la jugak cerita dia. cuma aku tak puas hati dengan perangai Ain Hawani tu. dah dah laa asyik asyik duk ungkit cerita lama. dah 8 tahun dah pon ! pastu asyik kata maruah keluarga maruah keluarga. SHUT UPPPP AH! mak dia pon rilex je. padahal mak dia lagi laa sepatutnya rasa malu sebab anak kena tangkap. suami dah handsome, baik, kuat laa jugak pegangan agama nak apa lagi. tapi penulis ni tak pernah cerita Ain ni macam mana. alih alih Am je. cuma rambut panjang, kurus dan putih. tu je? overall best ! ada jugak certain part aku rasa nak sepak je Ain tu.

5 comments:

nabilah athirah said...

jangan bace,,novel tu bosan nak MATI!!!baik ko bace bicara hati ke yg lain,,yg ni,,NO WAY!!!1

Syifaa H. said...

weh, best lah novel tu. legend kot!

Stazel // Fieq said...

nabilah : ye ke? stakat 35 ms yg aku dah bace ni, boleh blah laa cerita dy. menarik!
syifaa' : ha'ah!!!!! ramai betul yg suka adam dan hawa ni. kebetulan ada pulak kat rumah sepupu aku ni :D

Zaza said...

c'mon!! act like a lady!

Stazel // Fieq said...

cheiii, poyo jerrrrrr
hahaha