02 February 2011

Salah Cik Ted

Kalau sape yang baca Adam & Hawa ni tau laa cik ted ni menatang pa. CEHH BAJET GILA AKU HAHAHA. nak riak le sikit sbb dah berjaya habiskan satu satunya novel yang pernah aku baca seumur hidup aku yg fantastik ni. lepas habis novel ni, aku disajikan dengan novel lain pulak. tajuk dy aA+bB. nak sebut tajuk ni je dah memakan masa 5 minit kott ! haha ! DOK EH. ye ah, kalau orang tanya baca apa. takkan nak jawab "ohhoo aku baca novel aa campur bb". taaakkkk sama sekali ! TAKK! TETT WRONG ANSWER ! nak sebut tajuk dia, gini "ohhooo aku duk baca novel a besar a kecil tambah b besar b kecil" baruu spesifik wa ckp lu.

aku bukan nak tulis pasal novel novel ni. bosan. aku nak cerita pasal mimpi ! yaaaa! mimpi ular tu datang lagi ! (ala2 tora datang lagi~~ haha) tapi kali ni berubah wajah. warna kelabu campur hijau durian. alaaa macam ular orok orok tu ! kalau kome tgk crocodile hunter or atleast national geographic mesti mudah aku nak eksplain. BESAAAAR gila!!!! GERGASI. GIGANTIC.



kat sini, aku nak salahkan teddy bear. sebab teddy bear la benda ni terjadi. malam yang aku mimpi ular ni aku tidur atas teddy bear. tak main dah bantal2. teddy bear terus baru disegani ! haha okehh pastu esoknya aku mimpi lagii.

kali ni aku mimpi aku jalan jalan ngan akak aku dan adik aku nak pergi ke rumah maksu. terer kan, snow snow pon boleh jalan kaki je pergi rumah maksu. on the way pergi snow agak lebat. aku tunjuk laa kat akak aku snow dah turun ni tapi akak aku buat dek je. pastu aku pandang langit tengok snow kepul kepul turun. tiba tiba..


semua snow yg turun tu masuk dalam mulut aku. lemas ! aku tak boleh nafas ! cuba kome bygkan mulut kome disumbat dengan towel handkerchief. cam tu laa aku rasa! terseksa wehhhh
*nangis

aku terjaga. tgk sekeliling. ok clear takde hantu memerhatikan aku. aku nak betulkan bantal tiba tiba aku sedar yang aku tertidur atas teddy bear lagi hari ni.

adakah salah teddy bear, aku nightmare ?











ps: haha mengarut je :D happy CNY !!

3 comments:

Syifaa H. said...

hahaha, aku tgh bayangkn hamster tk boleh berckp sbb dlm mulut ade bnyk chocolate! intense nyeee dream!

nabilah athirah said...

tu la.,,sblm tido tak bce doa,,kan dah mmpi buruk,,hahahaha

Stazel // Fieq said...

syifaa' - sesak nafas aku dibuatnya ! hahahaha
natella - mungkin aku terlupa kott =.=