13 February 2011

A Walk at the Park

Yesterday was quite sunny. the sun was glowing majestically. people started to walk their dogs around the park. some with their shaggies. playing the frisbees gitu. lompat sana, lompat sini. Aku, Ina and Iffah jalan jalan hirup udara segar. sesekali terdengar bunyi duit syiling berlanggaran dalam kocek. ya, kami bawak spare duit beberapa pound untuk sedikit jajan di kedai runcit berdekatan. tekak rasa nak aiskrim. harap harap ada.

gambar bukan ihsan google ye !

photoshoot jap dekat bench with my cousin. aww. i really need a new shoes !

ni slide baidewei ! ada gambar aku naik mendalah ni, tp malu ah nk tayang kat sini. public kut blog ni. HAHA

uh dah sampai kedai runcit ! tunggu jap dekat luar sebab ada org berdiri depan pintu. nampak ak ? that man inside the store. kang tolak pintu terkena dia. so we just wait.


ice cream yang dicari tak jumpa. kata diorang ice cream truck ada laa. tadi time tengah nak tunjuk kat kakak hasil tangkapan dkt carboot untuk hari ni ada terdengar ice cream truck lalu!!! kecoh nak gapai tudung, rupanya ice cream truck dah pergi. berderai air mata turun. setitis. demi. setitis HAHA




oh ni gambar dekat sekolah Muhammad. lawa gileeeee sekolahnya. entrance dia macam nak masuk museum aku rasa. tak tau kenapa. tapi rasa macam tu ! nak tengok ke gambar sekolahnya ? tak payah laa malas nk upload lagi. leceh. HAHAHAHAHA tata

.peace.


ps: gambar dlm ni semua pejam mata kecuali Iffah ! HAHA STYLO

5 comments:

Syifaa H. said...

eh tolonglahh! aku nk teleport ke sana!!!

Stazel // Fieq said...

pintu sukahati ! doremon, mana kauu

nabilah athirah said...

library skolah kite lg mcm museum,,bukan takat entrance die je,,hahahha

Stazel // Fieq said...

HAHHAHAHA. library sekolah kte macam muzium org asli. suram, gelap dan berdebu. muzium yg ni mcm muzium BOF tu ! haha

Wan Hafisah Collection's said...

nice place. nice entry. nice wording.

follow u darl.

link,
http://akusertajiwabisnesku.blogspot.com/