11 February 2011

Darah aku B weh

Posto ni ada unsur unsur korea lagi !!! HAHAHAHA PUAS HATI AKU.


Telah diriwayatkan dalam memori aku, bahawa dolu dolu kat 8tv ada tayangkan movie korea ni bertitle 'My Boyfriend is Type B'. tak best pon ceritanya, so jangan tengok unless kome peminat setia Lee Dong Gun ! masyarakat korea percaya lelaki yang paling tak sesuai dibuat teman sehidup semati ialah lelaki berdarah B. kontradiksinya, bagi wanita tidak menjadi masalah sekiranya mereka mempunyai darah kumpulan B. ni hanya input sahaja. bukan nya aku nak explain pasal kepercayaan korea yang karut marut ni. dak eih.


Sebenar benarnya aku nak tunjuk gambar ni. credit goes to the owner, sorry i don't know who's the owner !



Photobucket

Photobucket

jelaslah darah A seorang yang teliti dan kemas !


Photobucket

jelaslah darah B seorang yang langsung tak bersungguh sungguh !


Photobucket
jelaslah darah O seorang yang suka menangguh kerja dan jelaslah bahawa darah AB memang nakal budaknyerr !


aku nak masukkan lagi cartoon ni tapi cam malas. tahu tahu ajelah personaliti B ni kan y'olls ! ekskius me lah. bubye ~

sekali sekala belajar membaca bahasa indonesia ngga salah :)

ps: it's just for fun because there is nothing to prove that personalities are decided by blood type

darah korang group apa? meh aku tolong carikan *kembali dan edit semula setelah rasa bersalah pergi membiarkan entri dlm keadaan separuh siap*

6 comments:

supernabilah said...

aku rse bnda kat atas ni tak btl la,,sbb aku o tp aku bknnya malas dan suka tgghkan krja,,tp yg part darah b tu mcm btl,,hahahaha

Stazel // Fieq said...

aik, ko darah o plak !! ko bukan ab ke???

eyjalukman said...

duhh , darah B . haha

Stazel // Fieq said...

drh b memang kool abes. haha

ainimohdnoor said...

yeayyy aku darah A : teliti & kemas :P

Stazel // Fieq said...

Aini : menurut kartun ni, darah A suka lean against a wall,paling suka membicarakan kekurangan orang lain, namun perkataannya tidak terlalu tajam, A sangat takut diketahui orang yg tgh digosipin, sangat mengejar kesempurnaan dan sangat bangga dengan kemampuannya sendiri dan tidak langgar peraturan. sat ada lagi ! serious and careful. can be compared to a house that's filled with secured steel wirdows. dan cepat terasa ! huh, penat nk menaip.