18 March 2011

Sejenak bersama si kecil

so this is Pikon, my grandchild~

ISH ISH ISH pikon pikon.









kok ye pon, pilih le gambar kte yg appealing sikit. ARGHHHH!!!!!

*ni tidak. buh gamba tudung tak jadi ! HAHAHAHAHAHA
gimana kalau future husband kte yang handsome dan mencintai kte sepenuh jiwa raga diluar itu sedang melihat gambar ituuuuu?! -bajet emo disitu. keh3~ -



*tapi bila dipikirkan semula, bila masa je tudung aku mendengar arahan tuannya? alamatnya tak bergambar la aku sampai ke tua. takde laaa foto yang boleh ditunjukkan kepada cucu cicit ku yang ada sedikit kacukan korea+arab tuh. sigh. nasib baik la sekarang teknologi dah canggih, dah ada STARCH ! HAHA :D

Okay, so last wednesday, i met with a friend of mine named pikon. you can call her pikon, pokon, pok, capikon and many more. sebenar benarnya kami dah plan dah,nak pergi keluar dengan temen temen lain. dah plan nak ke Danau semua nya dah, ala ala picnic tepi swimming pool gitew, order air jus berpayung, tapi macam mendapat sambutan dingin daripada , so takpe takpe. boleh di pinda sehinggalah one of us ada lesen nanti. kan senang kek gitu~ *serapkan unsur unsur sindiran ketika membaca. harap maklum

Jadi kami pun bertemu la di Puri Pujangga yang terletak di UKM. hoh, dah comel kemain dah puri pujangga! purple, modern dan luas. bukan macam dulu. kalau kome nak tau laa kan, dekat puri pujangga ni la tempat aku check permohonan SBP. kat sini la tempat aku dapat berita kemasukan ke SM Sains Muar. banyak kenangan ye di situ~ *nostalgic :')

ketemu dengan pikon hanya bentar sahaja. rasa cam tah pape tah. dah la bertahun tak jumpa, tup tap masa cinonet sahaja bisa berbual bual dan bertanya perkembangan terbaru ! dah tu pula, tak bergambar ! (pok, kte lupe nak amik gamba, padahal kamera dalam beg je. dah laa leather jacket tu lawa gile, sama taraf la kalau nak bergambar dengan kte yang fantastic ni! hahaha~)

tak ngape le, lain kali kte plan betul betul nak jumpa kat mana. Ice Room ke, Tutti Frutti ke or Little White Cafe dekat seksyen 9. cantik weh cafe tu. ala ala english style. style style bangsawan gitew. or in other words, style style kte kte laa~ HAHAHAHAHAHAHA

ok tata. peace out.






1 comment:

pikon cukis said...

"or in other words, style style kte kte laa~"
hahahahha pehlis nen. tula kte nk ckp tgkp gmba. tp tgk kmu cm x bwk alat2 tknologi moden ni kte bwat dunno jela. lawa ke jacket tu! HOHOHO :88D

*x ckop idong nk kembang dah haha