03 March 2011

Party buas

club kat terowong. kitorang cuma lalu sahaja!


YAYYY!! semalam gua sambut birthday party. kanak kanak yang datang, apa gua kisah. janji celebrate birthday, gua cukup happy! MAKAN MAKAN MAKAN!!! antara makanan yang dihidangkan ialah sebutir kek coklat, ayam goreng ala KFC, fries, ayam tandoori, trifle, emm air airan dan banyak lagi la sampai gua terlupa. buat pengetahuan hadirin hadirun, memory gua ni cuma dapat menampung ingatan selama 5 minit sahaja (lebih sikit drpd ingatan ikan emas HAHAHAHA) harap maaf ya teman temanku~~


gua nak buh gamba tapi sebab tadi gua sibuk makan je, so gamba takdela kat kamera gua kan. makanan depan mata, dengan penuh kanak kanak yang rakus dan lapar, mestila gua kene titik beratkan makanan tersebut. meskipun budak budak ni umur 6-13 tahun tapi masyaallah, kuat makan. macam penyedut hampagas bila makanan depan mata. kena berebut rebut dan bertolak tolakkan agar berjaya mendapat ayam goreng! kahkahkah. berjaya lah gua kaut 2 ketul. 1 size kecik 1 size extra large. rupanya bila party buas tamat ada lebih. buat risau gua je.


lepas je rasa berat naik dalam 178 gram, gua berenti kunyah. gua naik atas tgk Love Is Cinta!! HAHHAHAHAHAHA. lepas tu maksu gua bagi gua sepatu baru jenama clark yang gua pasti akan cuba cari style yg sesuai untuk dipakai. cantik. sangat rugi kalau tak pakai. nasib baik size muat muat. jeles mak gua nanti. hoho.


hmmm. apa lagi yeh. ohh! hari ni gua berjaya kejar ice cream truck. happy gile gua maklumlaa selama ni gua asyik dengar je keriangan muzik ice cream truck tu tapi tak pegi pegi sebab takut nak pegi sorang sorang. tapi gua nekad nak try jugak hari ni. lantaklah apa nak jadi. ceh ceh. haha!! sebabkan gua dah perati masa truck tu selalu ada so pukul 3:40 lebih gua dah siap siap pakai tudung, pakai kasut. mula2 bila dengar muzik truck tu gua bukak pintu. pastu gua nmpk truck tu parking elok je tepi jalan. gua igtkan gua sorg je nak beli, tetiba ada auntie pakistani ni berlari lari pakai sari ke arah ice cream truck tersebut. terkejut gua!! sambil lari, smpt pula mata kami berpandangan. dy order dulu, baru gua. bukan gua bg dy chance ke apa. tapi dy sampai dulu. laju bebenor!!!



sesudah order, gua makan dekat muka pintu. esok gua plan nak beli lagi eskem.


cukup cukupla guna gua. rasa gangster sangat! ngongongongongongo^^,

7 comments:

Syifaa H. said...

SERIOUS AKU NK MASOK PARTI BUAS ITU!

Stazel // Fieq said...

yeah!!! and get drunk! hahaha :p

Stazel // Fieq said...

astaghfirullahalazim anak anakku~

Zaza said...

hangkamuhar har har.

mak awak x pernah bagi awak clark. sedih beb!

Stazel // Fieq said...

ate dah kamu demand bebenor nak yang mahai2. itu lee~ hahaha. mak awok pon tak penah bagi kasut clarks~ woooooo

Wan Hafisah Collection's said...

comelnya dik truck eskem tu.

malaysia xdela mcm tu kan,

dik dok sana dgn family ke??

tot study kat sana.

hehhe..

http://akusertajiwabisnesku.blogspot.com/2011/03/im-just-simple-mother-with-her-routine.html

Stazel // Fieq said...

tkdelahh. bercuti je dekat sini sementara tunggu result spm keluar. tumpang rumah maksu kat England.