09 March 2011

Off The Pill

Sekarang ni emosi aku kurang stabil. bukannya karna PMS ya! amboi sinonim bebeno emosi tak stabil dengan PMS ni~ kalau ye pon laa kome ingat aku nak tulih kat sini? gila. lu pikir gw tak tau malu sampai semua benda nak sampaikan kat blog. hmm.. alang alang tercakap pasal benda ni, ingin sekali aku menyeru kepada rakan rakan kaum hawa sekalian agar tolong jaga mulut ( or in this case, emm fingers ?) daripada menaip perkara perkara yang bila aku baca, aku rasa damn malu nya. bukan malu sebab apa, malu sebab kalau orang lain baca, penulis tu mungkin akan dipandang serong. jaga sikit maruah kita ni. haa tengok!! kan aku dah kata emosi aku tak stabil. tak pasal pasal ter lecture kome ni.


SEMUA NI GARA GARA SAKIT KULIITTT!!!!!!!! HUAARGHHHHHH!!!! (frustration melanda seorang spokespeople jenama Simple Scincare). begini kisahnya, *bayangkan suasana malam di hutan hujan tropika, tengah duduk dalam bulatan dan ditengah bulatan ada campfire*

imagination


tadi aku ke klinik. lepastu dokter cakap kulit aku allergi. kendian, aku diberi 2 ubat pil dengan 1 krim sapu. tu je laa cerita nya!! hahahaha THE END~

so macam tu la ceritanya. harap harap la masa nak pergi Bangi Jumaat ni, sakit gatal gatal ni dah sembuh. Amin. oh dan kita kita yang sakit ni (pikon, boleh angkat tangan sekarang! haha) boleh baca doa Nabi Ayub A.S.

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
(surah al-anbiya' 21:83)
Maksudnya : Sesungguhnya aku ditimpa penyakit, sedang Engkaulah sahaja yang lebih mengasihani daripada segala (yang lain) yang mengasihani.

5 comments:

Shahirah Zainol said...

eh najwa dah balik malaysia belom? selalu dok terserempak dgn mak kamu ja kat highway otw ke uum XD

kalo free bebila gtau laaa ! mau lepak2 ;D

Shahirah Zainol said...

btw ; moga cepat sembuh yaaaaa ;] tgn kite pon kulit snsitif jugak

Wan Hafisah Collection's said...

Buat akak risau je! Igtkan kenapa! hehehhe

Stazel // Fieq said...

shera : dah balik dah laaa. heee :D~ sedih banget teringat2 akan kesejukan angin di england. omg. SYAHDUNYAAAAA. hahahaha!! oh cam keta lagi noh. hmm alhamdulillah skang dah makin pulih dah mungkin sbb doa ni kut. dan ubat ubatan. tak gi mana ka cuti2 ni?

Stazel // Fieq said...

kak wan : title kasi gempak sikit HAHAHA