06 March 2011

Capek bangett!!!

Hoh! letih mengepack barang. dah tiba masa untuk pulang semula ke rumah. esok bertolak ke London tapi sebelum tu insyaAllah singgah sekejap di carboot sale. lepas tu mula lah pengembaraan yang membosankan selama 12 jam di atas air asia yg sempit. benci ah. cramp bontot. dahlaa sempit pastu kerusi tak selesa untuk tidur plak tu. pastu tak de ruang nk regang2 kan kaki. cube kome bayangkan, nk lunjurkan kaki pon tak boleh! terseksa!!! aku bace kat magazine mana tah boleh jadi paralyze kalau tak gerakkan badan lebih daripada 8 jam kot. tapi kalau pergi tandas tak menjadi masalah la kan, sebab dah gerakkan otot2 dan sendi sendi. hmmm. bukan tujuan aku nak merungut sebenarnya. jauh sekali. sebenarnya..






sebenar benarnya...




aku nk ucapkan terima kasih dekat mak su and the gang kerana memberi hospitaliti yg cemerlang gemilang terbilang! haha. okey toodles~

3 comments:

Zaza said...

ha ha! LMAO

Wan Hafisah Collection's said...

NEXT TIME, grab MAS okey

Stazel // Fieq said...

tak kak wan, kalau nak naik jugak airasia lps ni kena amek yang business class seat. best gile. FULLSTOP :)