15 March 2011

Kotor

Sekarang aku kat Bandar Baru Bangi. YAYYY!! boleh pergi warta, alamanda dan kedai makan yang beratus ratus deretan!!!!!!
BAHAGIA. HAHAHA

Tapi pasai pa tah kotor sangat dah jadinya bandar ni. memang dari dulu kek gini atau baru ni je kotor sangat? mana nak tau, angin kencang telah meniupkan sampah sarap sampai habis hodoh pemandangan kat tepi tepi jalan nih ke ape kan. angin memang laju pon sekarang ni. kalau aku tak tau lebih baik (if I didn't know any better), aku ingat kan ni bekas tapak pasar malam ke hape laaa.


Oleh itu, diharap agar pihak bertanggungjawab tolong le hired pekerja bersihkan sampah sampah cawan plastik dan sebagainya. Sekian terima kasih!


( sape yg dok area2 bangi boleh la melihat pemandangan yang menyakitkan mata ni di tepi tepi jalan raya terutamanya seksyen 7, depan kilang dekat TTC dan seksyen 3. enjoy :D )


ikhlas daripada Belia Benci Sampah

3 comments:

izzah said...

bilekah kamu nak pindah ke bangi?

Stazel // Fieq said...

bulan 7 nnt kot. gapo dio izzah??

Wan Hafisah Collection's said...

aduhai ye ke?/
mana2 pun kOTOR le dik skrg ni..kekkekeke

http://akusertajiwabisnesku.blogspot.com/2011/03/got-to-go.html