25 January 2012

Of Central Market

aka Pasar Seni.

sejak aku berada di Matriks lagi, ibunda telah menyatakan hasrat untuk mengajak aku dan Ecoh pergi ke Central Market. tah demam ape laa mak aku tetibe nak ajak kami pergi sana. selama ni seboleh-bolehnya beribu alasan yang beliau bagi semata mata tak mau bawak kami ke area KL KL ni. antara alasan yang di salah gunakan ialah "uihh, jammed nanti kat kl tu. mama tau sangaaaat", "bahaya laa Najwa. Najwa tak dengar ke banyak kes kes penculikan, rompakan, kebakaran, banjir dan sebagainya disana? eih risiko sangat tuhhh","ate mama penat le ri ni", "apaa tak dengo, ulang?" dan sebagainya. yaaa i made that all up. but you get the idea right.

so last Sunday, mama decided to take all of us (me, ecoh and izzah) to Central Martket. she said that the stuff sold there are pretty and i would love it there. i am eager to find out what they got there. so we all bertolak pukul 11 pagi, after we had our breakfast. around 12.30 we arrived at the location
that's Ecoh, mama and Izzah

I had never been here, so you can expect how excited i am to be able to jejak my foot there. eventhough it was super mega hot, but i still feel enthusiastic.

i bought 2 RM2 gelang. warna coklat dengan maroon. bukan gelang sangat pon. tali je. alaa yang boleh adjust adjust tu. mama beli pashmina RM20. cantik jugak laa kaler merah merah camtu (aku kalau merah semua cantik). ecoh and izzah tak beli pape pon. makan je.

ce teke nama hidangan ini!!

muka aku nampak baik dalam foto ni,rasa bangga kerana mampu menipu orang lain dengan wajah sok suci kek gini. HAHAHAHHAHA

lepas tu kami pon melilo cari tempat nak solat. rupe rupenya dekat bahagian atas sekali. roof top weyh! fuhh boleh shooting music video kat atas tuh. after that we head to KLCC where aisyah bought a shirt. i got myself a few alat tulis dengan menggunakan vauca.

cakap pasal voucher ni, masih ada RM100 dalam genggaman yang masih suci tidak diguna pakai lagi. nak belanja kearah apa ye? payah bnor duit banyak. duit banyak susah, duit sikit pon susah.

hangpa dah dengar belom lagu yuna ni?

2 comments:

Zaza Fakharuldin said...

lainnye muke izzzzah

Stazel // Fieq said...

tampak lebih berkedut bukan? HAHAHAHAHAHA


dok eh, gurau je