30 April 2011

Makan makan

kali ni aku nak buat entri berpekdah sikit. bukan berfaedah dari segi ilmiah, akademik, islamik, pandemic dan mik mik yang sebagainya, taaaaaapi berfaedah dari segi 'tidak sia sia la aku baca atleast boleh tau satu dua input baru'.

Haa giteww~

dengan ini aku mengisytiharkan satu segmen baru iaitu Tekak-ku featuring muah. segmen ini diadakan untuk mereview restoran restoran yang aku penah makan! (amboi, nmpk bnor nipunye, mane ade org makan restoran~) hahahahahaa


Restaurant D'One Steak, Bandar Baru Bangi. hari ini aku review resto yg ni dulu na. ohh and aku nak bagitau la yang restoran yg aku review ni pon mestila sekitar Bangi, Alor Setar, Jitra (meh =.=') and area Selangor la noh. karena, kami pon ulang alik kat area ni je. sesiapa yang menetap outside from these places, i cannot help you lah. what to dooo. huuu~ restoran ni dekat depan Tasik Cempaka bersebelahan dengan Cafe Rimbun Klasik. eh ye ke. aku pakat buh ja nama pa. oh well.

masa kami datang restoran ni, mmg jam packed sebab malam sabtu. RAMAAAAAAIIIII sungguh! nasib nasib.

yaayy makanan dah sampai! air yg kami order apple juice and apple asam boi kot.

sebelum makan tangkap gambar dulu. jangan gelojoh sangat~hoho :D
chicken chop: harga tak igt. harap maaf! hahaha. rase dy biasa biasa je, tak la sampai rasa ada pesta bunga api dimulut bila dimakan, kalau datang sini try yang lain.

PESTA BUNGA API!!!
ini gua punyaa. grilled salmon. harga RM11-12 rasanya. sedap. lihat aja salmon itu. isinya sangat lembut tahu. pokoknya cuba tau.

ok tata.

3 comments:

nabilah athirah said...

review la restoren kat muar skali,hahahahah

Stazel // Fieq said...

ni merupakan salah satu suggestion yg paling unik dan mencabar akal ! hahahahahahahahahaha ko igt aku duk muo ke? (bajet macam byk gle suggestion!)

mommynana said...

sedapp dah lama tak makan sedap2 macam ni dikk iskkkkk