02 May 2011

Saat orang minat anwarhadi, aku minat dia ni

Bukan matluthfi! Salah sangaaaaat tekaan itu, tahu?! Aku dah agak dah ramai yang teka matluthfi90 ni sebab diorang ni kan vlogger popule. Ape barang cite hal yang dah giat di plagiat di blog blog orang lain.


Hello semua!!! *pendahuluan. Syukur ALHAMDULILLAH masa aku tengah mengarang entri ni hujan turun lebat sekali. Yaa itu yang aku mahukan setelah sekian lama bumi Jitra ni panaskemaraukeringkontangpulauhabakesanrumahhijau! Huh. Sejuk la sikit malam ni, baru boleh memperolehi tidur yang berkualiti dan keesokkannya bisa berjogging dengan cergasnya di Tasik D’Aman. Ketemu disana yaaa!! (bagi sesiapa yg turun jogging skali la)

Okeh, memandangkan aku tak suke sangat cerita kisah peribadi dekat sini disebabkan alasan tertentu (nabilah ko tau sebabnyaa!hahaha) jadi aku suka sangat laa nak kongsi something that I found while lurking on the internet. Aku remembered reading Syifaa’s blog and she said that she found this place (blog) rather inappropriate to share your personal life stories. Aku setuju. Tapi kalau nak ceritakan sikit-sikit benda lucu yg terjadi kat kome harini, tak ngape. Cuma kalau nak post gambar rumah kau, sekolah kau dan foto foto crush kau unnecessary rasanya sebab mengundang bahaya aku rasa. Ahh aku ni siapa la nk bagi syarahan ‘Kesan-kesan Berkongsi Maklumat Peribadi di Laman Sesawang’! Ingat aku ni debaters ke ape? (tetibe) HAHAHAHA

Alamak nyah, dan pajang bebenau pule introduksion aku. Itu le kome, senang sangat melencong kalau bukak cerite cerite tak berfaedah ni! (ye kome yg salah dalam hal ini.) Sebenarnya aku nak kongsikan video yang sangat best. Sepupu aku pernah tunjukkan video ini ketika aku menetap di England dulu. Tapi masa dulu dulu tu, dy baru ada 4 episode je. Sekarang dah banyak dah!!




this is toooo funny. i was like smacking the floor the whole time and laugh like a maniac. part yang tak boleh blah bila dy cakap “everytime someone say something bad there’ll be thunder in the background”. HAHAHAHAHAHAHAHA

"but the next 5 minutes EVERYONE’S DANCING, WHY ARE YOU DANCING BRUV YOUR DAD JUST DIED 5 MINUTES AGO??!"

yang menariknya Humza ni bukan setakat buat lawak je, dy turut terapkan mesej mesej islamik di setiap akhir video. go go and watch em at youtube!

hipokrit #1 macam la aku tak pernah tunjuk aku bersekolah di mana~
hipokrit #2 time orang duk minat anwarhadi, aku pon ikut sekaki. hahhahaha

2 comments:

pikon cukis said...

feraidayyy HAHAHAHHAHA real!

Stazel // Fieq said...

hahahahahaha huduh gile parody friday dy!!