12 May 2011

Macam biasa ah


macam besa ah, aku nak tunjuk video video yang aku temui di TiubKamu ni. TiubKamu ni dah jadi macam televisi (televisyen) aku. aku dah tak hadap dah nak tengok televisi televisi ni. it is sooo last year~ (<-bajet Sharpay High School Musical ah gitu??) HAHAHAHAHAHA :D .

wahh Sharpay's Fabulous Adventure! mau nonton!

tapi sungguh la. gua cakap betul. kalau aku tengok televisi pon mesti sebab iCarly (4.30pm), Sonny with a Chance (12.00 am) dan pape yg menarik dekat KBSW tu. aku bukan ada banyak banyak channel macam korunkkkk! huuuu T-T. aku pon nak jugak ada MTV, Starworld, Animax sesume tu baru lengkap jiwa remaja aku!!!!! (HAHH budget lagi!).

Photobucket
.. yang mampu beli banyak banyak channel astro!!! haha. dok eh -.-


hohh benci aku tulih panjang2 ni. INGAT AKU SUKE HAPE??? (ya sebenarnyaa :DD) ahh zaasss. LAYAAAAN~~~ *sambil buat tangan berombak~


i truly love his videos because it's packed with Islamic messages and useful thoughts. go watch his other 2 videos (kot?) at his channel. quality kamera dy memang lawa. sungguh clear dan sharp sehingga paper-cut mata aku melihatnya! *oh mak guard, takut nye gitu!!! sakit woi!! :p

oh yaa, nyaris nyaris terlupe. aku sebenarnya nak minta maaf sebab jarang bertegur sapa sejak dua menjak ni sebab aku sibuk sikit la weh semenjak akak aku balik. banyak aktiviti yang dy nak buat pastu ajak aku sekali contohnya memasak, mengemas, bermain badminton, berjogging, mengemas lagi, memasak cokodok dan sebagainya. mak aku pun suruh tolong buatkan kerja kerja sikit, seperti menaip dan sebagainya untuk mendapat upah. jadi minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki bersamaan tapak kaki ya! :)



cheers

2 comments:

pikon cukis said...

nen! yg susun2 tepi smpai btingkat2 tu maggie cup ke! hahaha mmg botak kpale stok smpai cmtu

Stazel // Fieq said...

kopi ke hape toh? dy ade bgtau kat vlog dy. dua2 pon tak bagus kn. satu pnuh MSG, satu lg leh saket jantung+rmbut keguguran. ish3. dema ni tak blajo piramid makanan ke hape?? BHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA