28 April 2011

Siapa disini pernah tonton..

Assalamualaikuuum!! terlebih dahulu aku nk mintak maap sebab dah berabad abad tak update blog ni (bajet mcm ada yg ternanti nanti pule! huhu). yaaa gua sadar itu semua! bukan hape, semenjak dua menjak ni mood tak datang nak menulis nulis ni. bile takde mood, tapi dipaksa juga untuk menulis maka jadinya entry aku menjadi entry yg tiada quality! haaa ni lagi kes bajet entry dulu aku sume kuality habis ah HAHAHA. olorh, bukannya termetrai dalam perjanjian pon yang gua WAJIB!!! update blog setiap hari ke pe. gua bukan ade nuffnang pon. tak rugi pape heh.

Okay kome kome semua! pernah tak tengok iCarly? kalau kome peminat setia iCarly (macam aku. ahah) pastinya kome penah dengo pasal Fred. bukan Freddie Bensen ya. haa salah tekaan itu! tolak sepuluh markah dari kumpulan kuning!!!! *halusinasi hahaha. Fred ni pernah keluar dekat episod ape tah. ahh cakap banyak pon takde gune moh tonton video dia. zassss


oh mak gayah, retard!!!


but I like him because he is soo funny. ramai yg tak suka si fred ni. haiyyaa ni bleh bikin guaa marah!!! dy berlakon je pon, bukannya perangai dy macam tu (kut!). why must people take this stuff seriously. lepas tu fred buat kolaborasi dengan annoying orange !



The Annoying Orange


dua dua annoying. baguih le :DD

4 comments:

nabilah athirah said...

ko pun annoying,hahahahaha*gurau aja*

Stazel // Fieq said...

ye ye ko mmg annoying pon. hahaha

z a z a said...

i dont like him.

Stazel // Fieq said...

to zaza,,
why you don't like himmmmmmm!!!!!
why?? why? love. hahahahaha (why why love ialah chinese drama yg sangat menyampah~)hoho