28 November 2013

Rumah

Setelah sekian lama baru nak post pasal rumah. hoho.

Rumah aku ni rumah biasa je. rumah tinggalan senior. aku rasa beruntung la jugak dapat rumah ni, tapi ade cons nya jugak. menyampah pula bila difikirkan cons nya tuu. huh *tibatiba

depan rumah aku, which is rumah jiran, ada seorang anak kecil yang bernama salsabila. orang panggil dia salsa, tapi aku panggil dy salsabila. mak ayah dia panggil abel. dia lah jiran kitorg yang paling baik. rajin lambai2 bila kitorg pergi kuliah and suke ikut jalan2. aku pernah post gamba dia haritu di instagram. tengok le kalau curious. huhuu

time ni pukul 6.20 am sebenarnya. tapi dah cerah sgt dah


4 comments:

Shahirah Zainol said...

Najwaaaa lawa nya rumah! dalam cantik x? nak tgok bilikkk. bilik share ke sorg satu? haish me is jelesh much. ada org buat dentistry x dkt sana?

Stazel // Fieq said...

ahahah nak tengok bilik kee? kene kemas dulu la wehh. hahaha. nnt la kite share eh :). bilik sorang satu. kitorg tinggal berenam. ramai je buat dentist kat sini. kite pon ade kawan dentistry kat sini, dah 3rd year dah punn

AmyraLee said...

wehhh ape insta kau? plus gimme your whatsapp number. ketinggalan betul aku rasa. haha.

Stazel // Fieq said...

@nachos insta aku 'najwarozalli'.. bukan kau dah folo dah ke, aku pon x sure.. num whatsapp 0134136160 :)