06 February 2012

Diberi pilihan

okay sekarang pukul 1.29 pagi dan esok ada al-kuliyah pukul 8 pagi. kuliah maths pulak tu. dah laa tak belajar 2 minggu, memey otak kena heart attack le gamoknya esok pagi.

lupakan hal itu, aku ada hal yang lebih penting. hujung minggu ni ada dua event bakal berlangsung. satu, kem ke Gua Kerbau dan satu lagi melancong ke Genting Highland dan KL. mana satu harus aku pergi ni? aku teringin nak pergi kem sebab lama sangat tak pergi kem. last masa form 3 jadinya teringin la aku nak rasa ala ala budak highschoolers pergi ke kem bersama kawan kawan gituw. tapi aku tak pernah jejak kaki ke Genting. ya aku lame. gue sadar! haha


ps: sini fb diblock pula. sila hubungi aku di sini :)
kalau tak nak hubungi pon, sekadar nak tahu cerita latest, gosip jiran tetangga, boleh stalk di sini :p hehe
twitter pon tak berfungsi di sini harap maklum.

2 comments:

PIKON GHAZALI said...

kem!! genting blh pegi dgn family :D

p/s: cuma memberi cadangan

Zaza Fakharuldin said...

nyaaaaaaaaaaaaaaaa