08 June 2010

hello baby

tadi tgh tgk cite Hello Baby with SHINee. hoho. comelnya si Taemin~ hoho

okeh, meh dengaq stori mori!
hari jumaat minggu lepas, ak sampai dari Muar ke Shahab(?) Perdana, Alor Setar.
Pukul 7.00 pagi gitu. Dalam pukul 2-3 bertolak pergi Klang pulak untuk menghadiri majlis pernikahan dan persandingan Kak Nana.
"Jadi ape motifnye Najwa balik Kedah terlebih dahulu?" pakcik ku bertanya. "Kenapa tak naik bas terus gi KL dari Muar?" dia bertanya lagi.
Jwb ku dengan ringkas dan pendek, "Sajaaaa..HAHAHA"
perabih duit sungguh!

kat sana ktorg reunite la dengan kakak, Izzah, makngah and family kat rumah kak akmal.
Tido satu malam kat Klang, 1 malam kat Kajang, 1 malam kat Hotel Awani, Bangi.

pernikahan;


huihh, comey:D



amboi kaki silang-silang lagi:)

persandingan
huihh, macam tgk segment perkahwinan dalam majalah WANITA!
grand betul, meriah dengan bunga-bunga fresh dari tak tau la.
Untuk persandingan ni, 1 je la gambanye sbb baju ku x lawa.


pokok pangkalnye, best pegi kenduri kahwin ni. Ak mmg suke pegi kenduri kendara ni. Mungkin sbb makanan nye sedap kut. huhuii, segan utk mngakuinya~
babai y'all tarra~


4 comments:

pikon cukis said...

lawaaaa pelamin die~~
nnt cin kawen wt lg granddd dri tu
muahahaha :8)

fieq said...

pokon lagi setaun dua terealisasi la impian tu kan pok kan??
haha

nurulazwa said...

cehhcehh dengan sape yek, pokon? mcm dah ada calon je. haha.

JonghunFieq93 said...

fuhh, calon dia beratur tuuu :D
awat huduh benar smiley pokon?~